Det beste med videregående

07.02.2013 - 20:49 - kommentarer (2)

Først vil jeg bare si at jeg vet Elisabeth og Martine også har lagt ut noen av de samme bildene jeg kommer til å legge ut.

Det beste med videregående er at du blir kjent med så utrolig mange herlige folk. Jeg er ferdig med første halvdel og er godt i gang med siste halvdelen av første året. Jeg har allerede funnet meg en god gjeng i klassen, som jeg føler jeg kan kalle GODE venner. Når jeg kom til Akademiet første gang, første skole dag, så kjente jeg absolutt ingen i klassen, jeg viste hvem to stykker var eller noe sånt. Ble fort kjent med nye folk fordi jeg ikke hadde noe valg. Etter første og andre skole dag dro jeg hjem til pappa å sa jeg ville begynne i Ulsteinvik her jeg bor, fordi det var så kleint på skolen, men er så utrolig glad for at jeg ikke gjorde noe med det. Nå kunne jeg ikke blitt mer fornøyd med klassen, å gruer meg til neste år når vi kanskje må slå sammen klassene, og folk bytter linje eller skole.  Er glad for ingen av mine ?nærmeste? i klassen skal bytte skole eller linje.
Det går ikke en skole dag uten at vi ler og smiler sammen, vi har det alltid morsom. Savner to av berusalemsa på bildene dessverre. 

Viss du skal begynne på videregående nå til høsten, ikke nøl med og begynne på en skole som ikke ligger i nærheten av der du bor viss det er den skolen du vil gå. Der er ALLTID noen som du kommer til å komme godt over ens med, alltid. Ta det valget du ønsker, ikke hva alle i vennegjengen din ønsker, det er din fremtid. 

 

2 KOMMENTARER

Lilli4n

07.02.2013 kl.21:03

Haha, steike fine bilde! Gla i berusalemsa minee
Susanne Moen Øy

07.02.2013 kl.21:04

Så bra da, skal begynne på videregående til høsten, men kjenner alle her sååå :-)


Lisa-Beth Rise

Mitt navn er Lisa-Beth Rise,
og går første året på media og komminikasjon på Akademiet i Ålesund. Håper du vil følge bloggen min videre.
-Legg meg gjerne til som venn,
så blir det enklere for meg og se på din blogg og for deg og følge med på min.

KATEGORIER
ARKIV
hits