Trenings innlegg

28.02.2013 - 14:39 - kommentarer (5)

Nå har jeg bare ut Mars igjen på aktivsenteret fordi jeg fant ut at pengene ikke var verdt det. Det er mye enklere for meg og trene hjemme det er ikke kleint, trenger ikke om å bli kjørt frem og til bake osv.. Jeg kan gi dere noen tips som dere kan bruke viss dere er interesserte i å trene hjemme, gratis. Eneste jeg kommer til å savne med treningssenteret er 3D-møllene fordi jeg ikke klarer å løpe ute i frisk luft uten å bli syk.

Jeg bruker å stå 15-30min med rokkering som skal gi meg smalere midje. Og siden jeg er veldig opptatt av å få en bra rumpe har jeg en Youtube-video som funker utmerkede til å få den perfekte rumpen. Du kan også bare ta 10-20 knebøy mens du venter på at rettetangen din skal bli varm, det hjelper til med treningen. Det jeg har funnet ut er at du får ett mye bedre og raskere resultat om du får i gang blodsirkulasjonen i rumpen, lårene, hendene osv.. før du begynner og trene. Det er bare å slå litt på den kroppsdelen du skal trene så får du i gang blodsirkulasjonen og resultatet vil vises mye raskere.

Her er to inspirasjons videoer som du kan bruke hjemme.


Du finner flere videoer på Youtube som er helt greie og trene til. Dette er gode treningsøkter som bare tar litt over 20 min av dagen din, det er virkelig verdt det. Viss dere vil kan jeg legge ut treningsprogrammet som jeg brukte på treningssenteret, det er laget av Lea.  

Familieselskap next

24.02.2013 - 15:18 - kommentarer (0)


Sorry for at jeg ikke har blogget før, men Bjorli turen med jentene slet meg fullstendig ut. Men fy flate så gøy vi hadde det, dette var virkelig en tur jeg sent vil glemme. Nå må jeg løpe, blir hentet av mamma om 1 min, så drar jeg i familieselskap. Håper alle får en fin Søndag. I morgen er det skole igjen, noe jeg virkelig ikke ser frem til, men det positive med morgendagen er at jeg og Martine drar til Molde for og intervjue kristineam til ett prosjekt vi holder på med på skolen, wiii!!

Da drar jeg

17.02.2013 - 10:06 - kommentarer (0)


Nå skal jeg se Tone før jeg skal ta 12 fergen til Sulesund, så drar jeg og jentene til Bjorli, det skal bli så gøy å stå på ski igjen. Tror ikke det blir noe blogging før Onsdag viss jeg ikke kommer hjem for sent, det blir vertfall blogging på Torsdag. Jeg har laget klart kameraet for første gang, så nå har jeg ingen unnskyldning om at jeg glemte minnebrikken eller noe sant, skal gjør mitt beste med å ikke glemme det igjen hjemme. Håper alle får en fin ferie!

Mål for vinterferien

16.02.2013 - 20:15 - kommentarer (3)

Rydde klesskapet mitt, kaste gamle klær som aldri er i bruk.

Ommøblere rommet, flytte sengen, kaste ut noen møbler som bare står i veien osv.. 

STÅ PÅ SKI, nå har det endelig kommet en del snø, så skisesongen har begynt.

Være sosial, bruke mer tid på venner, familie osv.. å ikke se så mye på serie.

Slappe av, viktig å nyte ferien så jeg er uthvilt til skolen begynner på igjen, nå er jeg bare dritt leid av alt som har med skole å gjøre.

I morgen drar jeg til Bjorli, kanskje jeg rekker å blogge før jeg drar, men tviler litt på det. Håper alle får en fin ferie. 

 
Slenger med ett bilde fra Gran Canaria. 

kose mose

16.02.2013 - 00:10 - kommentarer (2)

Nå ligger jeg i sengen og ser på tv, lurer på om jeg skal spille Sims eller se Grey's. I dag har verdens beste pappa bursdag(15.januar), så har vert hjemme i kveld, i morgen blir det feiring for han så blir en rolig helg på meg. På søndag drar jeg forresten til Bjorli med Lillian, Malin Cathrine og Karoline, det kommer til å bli utrolig koselig og spennende(?) siden den eneste jeg kjenner godt er Lillian.
Herlig og begynne vinterferien nydusjet med nye sengklær, deilig.



DET ER HELG!

08.02.2013 - 14:50 - kommentarer (2)

NÅ ER DET ENDELIG HELG! Denne helgen skal jeg hvile, sove så mye jeg kan, har ikke ord for hvor tørt og sliten jeg er etter denne uken, helt forferdelig. GOD HELG


Er du gira på helg nå? 

Det beste med videregående

07.02.2013 - 20:49 - kommentarer (2)

Først vil jeg bare si at jeg vet Elisabeth og Martine også har lagt ut noen av de samme bildene jeg kommer til å legge ut.

Det beste med videregående er at du blir kjent med så utrolig mange herlige folk. Jeg er ferdig med første halvdel og er godt i gang med siste halvdelen av første året. Jeg har allerede funnet meg en god gjeng i klassen, som jeg føler jeg kan kalle GODE venner. Når jeg kom til Akademiet første gang, første skole dag, så kjente jeg absolutt ingen i klassen, jeg viste hvem to stykker var eller noe sånt. Ble fort kjent med nye folk fordi jeg ikke hadde noe valg. Etter første og andre skole dag dro jeg hjem til pappa å sa jeg ville begynne i Ulsteinvik her jeg bor, fordi det var så kleint på skolen, men er så utrolig glad for at jeg ikke gjorde noe med det. Nå kunne jeg ikke blitt mer fornøyd med klassen, å gruer meg til neste år når vi kanskje må slå sammen klassene, og folk bytter linje eller skole.  Er glad for ingen av mine ?nærmeste? i klassen skal bytte skole eller linje.




Det går ikke en skole dag uten at vi ler og smiler sammen, vi har det alltid morsom. Savner to av berusalemsa på bildene dessverre. 

Viss du skal begynne på videregående nå til høsten, ikke nøl med og begynne på en skole som ikke ligger i nærheten av der du bor viss det er den skolen du vil gå. Der er ALLTID noen som du kommer til å komme godt over ens med, alltid. Ta det valget du ønsker, ikke hva alle i vennegjengen din ønsker, det er din fremtid. 

 

stress stress stress

05.02.2013 - 18:04 - kommentarer (2)

Denne uken har vi tre prøver, er ferdig med den ene nå heldigvis. I dag hadde vi engelskprøve og fremføring, i morgen har vi medier og kommunikasjons prøve om journalistikk og på fredag er det matte prøve. Denne uken er det utrolig mye stress med øving til prøver osv.. skolen er utrolig flinke til å ha alle prøvene i samme uken. Jeg skal prøve å bli flinkere til bloggen, men har så mye å gjøre for tiden, blir fort enklere når jeg skal begynne å sminke meg, så får jeg bedre blogglyst. 


Nå skal jeg lese på prøve en liten halvtime til så drar jeg ut for å være litt "sosial". Ha en fin tirsdag. 

new in

02.02.2013 - 10:21 - kommentarer (0)


Siden det er salg på Nelly så kjøpte jeg meg en ny sommer kjole, denne finner du her. Den er ikke på salg lenger, men den er utrolig fin. Den var kanskje litt stor til meg, men håper på at mamma kanskje kan sy den inn litt, viss jeg tar en størrelse mindre blir den for liten. 


Denne kjolen er fra Bikbok og er ganske fornøyd med den, eneste er at puppene mine blir helt flate i den. Denne også var på salg og kan kjøpes her.

Nå skal jeg spise frokost, så drar jeg til Lea, hun skal stripe håret mitt siden jeg er så leid av at det har er så kjedelig og enkelt nå. Etter jeg har vert der skal jeg på Pernilles klinikk å ordne negla mine siden de ser helt jævlige ut etter at jeg tok acrylic nails i Gran Canaria. Håper alle får en fin lørdag. 

 

første februar

01.02.2013 - 17:11 - kommentarer (0)


I dag så jeg slik ut på skolen, i de siste timene hadde vi ikke noe å gjøre so jeg og en gjeng var i studio og tok noen bilder. Bildene kommer ut på bloggen senere. I dag kom det to kjoler fra Nelly til meg i posten også, den ene var dessverre litt for stor. Senere i kveld skal jeg på kino, det var en kort oppsummering av dagen min. 

Jeg har ikke blogget på en stund fordi jeg har ett stort problem med å våkne om morgenen, sminke meg og dra på skolen. Så det blir som regel uten sminke og når jeg kommer hjem føler jeg ikke vitsen i å sminke meg, så da blir ikke det noen bilder til bloggen, å hva skal jeg da blogge om? 



Lisa-Beth Rise

Mitt navn er Lisa-Beth Rise,
og går første året på media og komminikasjon på Akademiet i Ålesund. Håper du vil følge bloggen min videre.
-Legg meg gjerne til som venn,
så blir det enklere for meg og se på din blogg og for deg og følge med på min.

KATEGORIER
ARKIV
hits