a magical moment

27.01.2013 - 16:18 - kommentarer (1)

Har mange flere fantastiske bilder fra denne fantastiske kvelden. Nyttårsaften i Gran Canaria er noe alle burde oppleve. Det var raketter som ble skutt opp i 20 min i strekk, jeg stod rett under det og alt var så sykt. Hadde vondt i nakken mange dager etterpå fordi jeg bare sto og så opp. Du trodde alt datt ned på deg, så jeg og Kristina gikk 10 meter bakover hver gang, haha, må oppleves.

Nå er måned nummer 2 i 2013 rett rundt hjørne, jeg som var så sikker på at verden skulle gå under. Men nå la 2013 virkelig bli året for meg, jeg har aldri i hele mitt liv hatt en så bra start på ett år før, så dette kan ikke bli ett ræva år. 

pink sky

24.01.2013 - 19:07 - kommentarer (1)


Her en dag tok jeg noen bilder av himmelen som hadde noen rosa skydotter rundt om kring, var utrolig vakkert og se på. Er egentlig ikke så interessert i å ta eller se på slike bilder, men av og til blir man bare imponert. Det var en svak rosa sky over månen som dere ser på første bilde, sykt fint. månen vises ikke så godt, dessverre.

 

Hektiske dager

23.01.2013 - 12:15 - kommentarer (2)

I går dro jeg rett på trening når jeg kom hjem fra skolen, så når jeg kom hjem fra trening var det bare å hoppe i dusjen før jeg fikk besøk. Så det ble lite tid til blogging i går, når besøket dro sovnet jeg med engang, var så sykt sliten etter dagen.  


Når jeg kommer hjem i dag skal jeg rett på trening igjen viss gymtimen ikke blir hard nok. Så dessverre blir det ikke alltid tid til blogging, men prøver å gjør mitt beste. 

210113

21.01.2013 - 17:09 - kommentarer (1)Meg i dag, nå skal jeg fortsette dagen med litt lekse og prison break, ha en fin mandag. 

Fitspo

21.01.2013 - 12:50 - kommentarer (2)


I den siste tiden har trening blitt en veldig stor del av livet mitt, for første gang på lenge er jeg virkelig ikke fornøyd med kroppen min. Denne gangen har jeg tenkt å gjøre noe med det, ikke bare sitte på sofaen, proppe i meg godteri og synes synd på meg selv. Nå prøver jeg å trene minst 3 ganger i uken, trener rumpe, lår, mage, armer og rygg. Det er lite vekter fordi jeg har ikke tenkt å bygge muskler, bare få former og vise at der er litt, jeg trener også kondisjon for å gå ned i vek, og få bedre former i fjeset.

 
Du kan ikke bli tynnere om du ikke spiser sunt, eller viss du ikke kutter ned på godteriet, BRUSEN, fast food hver dag osv.. Brus er det første du burde kutte ned på, viss det er noe du drikker hver dag selvfølgelig. Brus er den største grunnen til at de fleste er overvektige, du kan gå ned 12kilo på en måned bare med å kutte ut brusen. Det er skummelt å tenke på. 

 

Musikkvideo

20.01.2013 - 12:30 - kommentarer (2)

Før jul lagde jeg og verdens beste gruppe en musikkvideo til Young, wild and free. Vi samarbeider så sinn sykt godt, og jeg bare elsker denne gjengen. Her er resultatet til videoen, håper dere liker den. 
Ja, der er ganske intern humor som kanskje bare vi ler av, men håper dere liker den fordi om. 

Prison break

20.01.2013 - 12:18 - kommentarer (0)

Prison Break har seriøst tatt over livet mitt en liten stund nå, kommer til å sitte inne helt til jeg har sett ferdig alle sesongene, utrolig spennende serie. 
Nå skal jeg fortsette og se Prison Break som var det eneste jeg gjorde i går mens jeg var i Brandal med Gisle og Jonas, chill kveld med gutta er alltid like koselig.


Bildene er forresten fra i går, ha en fin søndag.

 

herlig lørdags morgen

19.01.2013 - 13:25 - kommentarer (0)

I går så dro jeg ut med noen kompiser, det endte opp med en spontan tur til Ålesund, utrolig koselig. I natt har jeg sovet som en stein, utrolig deilig og sove så lenge jeg bare vil, blir så sliten av skolen, mørkt når jeg drar og mørkt når jeg kommer hjem, ganske lei av mørkt og trist. Gleder meg til sommer og sol. 


Nå sitter jeg her og ser serie etter og ha spist en herlig frokost, skal snart ordne meg så får vi se hva dagen bringer. Sminkefri og fin på dette bilde jeg vet.


 

Nytt design og back in business

18.01.2013 - 11:28 - kommentarer (2)


Nå er jeg tilbake etter en god bloggpause, har vært i syden, fått fikset nytt design og er ferdig med alle de viktige prøvene som jeg ble helt stresset av før jul. Så nå er blogglysten på topp. Blogger mer når jeg kommer hjem fra skole, nå er det endelig helg, er så lei av skole nå, trenger virkelig en helg med mye søvn. Lisa-Beth Rise

Mitt navn er Lisa-Beth Rise,
og går første året på media og komminikasjon på Akademiet i Ålesund. Håper du vil følge bloggen min videre.
-Legg meg gjerne til som venn,
så blir det enklere for meg og se på din blogg og for deg og følge med på min.

KATEGORIER
ARKIV
hits