my november

29.11.2012 - 17:55 - kommentarer (0)

Nå i det siste har det begynt å bli sykt kaldt og det er mørkt når jeg drar på skolen og når jeg har kommet hjem, ganske kjipt. Håper snøen kommer snart så jeg for starte skisesongen. 


Heheh, denne måneden har vært helt fantastisk. Har vært på jentekvelder med jentene, laget vårruller, hatt koselige kvelder med mye herlige folk. Har blant annet opplevd at Hødd, fotball laget fra min kommune, vant cupfinalen, var og er utrolig stolt av at Hødd faktisk kom seg langt nok til å nå cupfinalen, så det skal de ha mye skryt for. Jeg har vert skikkelig syk med feber og hele pakka for første gang på mange år.. Nå på slutten har vi fått ett stort fotoprosjekt som vi snart skal levere inn, jeg begynner på bildene på tirsdag og regner med at resultatet kommer inn på bloggen etter hvert! Gled dere.

 

 Å nå må jeg bare si at jeg gleder meg så sinnsykt mye til Desember, har så mye å se frem til i den måneden. Kalender, barne-tv, Syden, mange koselige tider på skolen med julestemning(?), juleball, og mye julekos.

 

 

 

Rart med det.

15.11.2012 - 19:01 - kommentarer (8)

Nå skal jeg egentlig begynne på en norsk innlevering som jeg skulle begynt på for flere dager siden. Jeg fikk plutselig blogglyst å plutselig så mye annet å gjøre, er det ikke rart med det? du finner alltid mange andre ting når du må begynne på viktige ting som har med skole å gjøre. I det siste har jeg mistet alt som heter motivasjon innen for skole, ikke bra i det hele tatt, men sann er det bare.. Egentlig gleder jeg meg litt til å sette i gang med denne norsk innleveringen, skal skrive om kollektivtransport, og gleder meg til å få ut alle følelsene jeg har om det dårlige buss og båt tilbudet her på øya. Er det bare jeg som er gira på ferie eller? 

November

05.11.2012 - 20:44 - kommentarer (3)

Nå er vi allerede 5 dager inni november, jeg ser frem til en måned med mye som skjer, det kommer forhåpentlig vis mye snø, ski sesongen åpner og jeg kommer til og tilbringe mye tid på fjellet. Bjorli har allerede åpnet, og jeg håper på en tur dit neste helg, jeg elsker ski. Nå forsvinner alle de pene høstfargene røde, gule og oransje blader som ligger på bakken. Snøen tar over og alt blir ganske "hvit/grått". Fjellene blir hvite, hagene blir fullt av snømenn og hyggelig ute kos med snøhule bygging osv.. med familien. Det er bare noen få dager igjen til vi sitter inne under ett pledd eller dyna og ser på barne-tv som vi gjorde når vi var små, fordi det har blitt en tradisjon å se på julekalenderen hver eneste dag frem til jul. Vi nærmer oss en av de koseligste tidene i året spør du meg. Mye innetid, familie kos og tradisjoner, elsker jul. 


Elsker du å jul? Lisa-Beth Rise

Mitt navn er Lisa-Beth Rise,
og går første året på media og komminikasjon på Akademiet i Ålesund. Håper du vil følge bloggen min videre.
-Legg meg gjerne til som venn,
så blir det enklere for meg og se på din blogg og for deg og følge med på min.

KATEGORIER
ARKIV
hits