Sneak peek

12.12.2012 - 15:00 - kommentarer (1)
Her er en liten smakebit på juleball kjolen som jeg skal ha på fredag. Gleder meg så utrolig mye! DJ Broiler, R.I.O, Flo Arne og mye mer. Håper jeg ser noen av dere på juleballet i Ålesund. Skal du?

Merry Christmas

11.12.2012 - 18:43 - kommentarer (1)


God jul alle sammen. Nå er det bare 11 dager til jeg drar til Syden, å Gud så jeg gleder meg. Og bare 13 dager til jul. Vi har så sykt mye å gjøre på skolen nå for tiden, så jeg har ikke fått tiden til å se på bloggen engang. 

Redigert vs ikke redigert

03.12.2012 - 18:39 - kommentarer (0)


Lekte meg litt med fargene på bilde, og de to bildene oppe ble resultatet, dette store bildet er originalen. Hva synes du?

Nytt objektiv

02.12.2012 - 18:39 - kommentarer (3)


Fikk nytt objektiv med pappa i julegave, fikk det nå siden jeg ikke er hjemme på julaften uansett. Dette har gitt meg mye mer motivasjon til å ta bilder, siden det objektivet jeg hadde var ett billig objektiv som ikke tar spesielt bra bilder. Merket lett mye bedre kvalitet på bildene osv.. med det nye objektivet. 


Tror alle kan få bra bilder med ett nytt objektiv, som ikke er det objektivet som følger med kameraet. 

Skal forresten prøve å lage meg ett nytt design neste uke sann jeg får enda mer inspirasjon til å blogge, er alltid oppmuntrende med noe nytt. Lisa-Beth Rise

Mitt navn er Lisa-Beth Rise,
og går første året på media og komminikasjon på Akademiet i Ålesund. Håper du vil følge bloggen min videre.
-Legg meg gjerne til som venn,
så blir det enklere for meg og se på din blogg og for deg og følge med på min.

KATEGORIER
ARKIV
hits